--> У росії готуються до затяжної війни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У росії готуються до затяжної війни

2
У росії готуються до затяжної війни
У росії виключили мирну угоду з Україною щодо припинення війни, тому рф готується до затяжної війни, пише ТСН.

Москва не бачить можливості дипломатичного рішення для припинення своєї війни в Україні та очікує тривалого конфлікту. Про це заявив постійний представник Росії при ООН у Женеві Геннадій Гатілов.

За його словами, прямих переговорів між путіним і Володимиром Зеленським не буде. Водночас Гатілов заявив, що США та інші країни НАТО нібито тиснуть на Україну, щоб вона вийшла з переговорів.

«»Зараз я не бачу можливості для дипломатичних контактів. І чим більше триватиме конфлікт, тим складніше буде знайти дипломатичне вирішення», - сказав дипломат.

Він також додав, що ООН не зможе бути посередником між Москвою та Києвом, бо, мовляв, організація втратила свій авторитет.

«Світ змінився, і ООН ніколи не буде такою, якою була раніше… Я думаю, що <угода про зерно> є єдиним прикладом того, що вони зіграли практичну роль у спробі стати посередником», - вважає Гатілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на якій хер те ООН існує щоб язиками чесати
Відповісти
А з кацапами нема про що домовлятися. Бо ті виродки не дотримуються домовленостей від слова "взагалі"!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні