Астролог назвав дату смерті путіна

0
Астролог назвав дату смерті путіна
Астрологиня Наталя Власенко розповіла, что наприкінці серпня 2022 року у росії почнуться дуже складні часи. Висока ймовірність того, що помре диктатор володимир путін, пише УНІАН.

«З 24 серпня по 25 вересня у росії починається складний період. Виходячи з натальної карти путіна, швидше за все, він уже мертвий. У самій же країні варто чекати на зміни у секторі міжнародних відносин (можуть з’являтися нові угоди, або ж відбуватиметься розрив контрактів з партнерами), які російській владі, швидше за все, не сподобаються. Відбуватимуться порушення в зовнішній торгівлі, санкційний тиск не зникне. Також слід очікувати посилення військового сектора рф, причому, ймовірно, задля захисту (адже може відбутися порушення меж держави)», - сказала Власенко.

До 25 грудня сильно постраждає банківська система. Амбіції росії зростатимуть, однак відбуватиметься це на фоні багатьох суперечностей та складнощів серед владної «верхівки». У цей період варто чекати на національні суперечки та хвилювання через президента.

«В росії починається час певного переходу на новий рівень, можливо, навіть бажання справді знайти діалог. Водночас існує ймовірність того, що в міжнародних судах почнеться розгляд звірств, вчинених в Україні російською армією», - додала експертка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні