На Волині у центрі міста чоловік гуляв в футболці з написом «СССР». ФОТО

16
На Волині у центрі міста чоловік гуляв в футболці з написом «СССР». ФОТО
У мережі «Фейсбук» мешканці Нововолинська бурхливо обговорюють чоловіка, який гуляв у центрі міста в червоній футболці з написом «СССР», повідомив повідомив Антон Максимчук.

«Вчорашня поява в центрі Нововолинська тварюки у футболці СССР викликала бурхливе обговорення. Людиною цю істоту назвати складно, згоден. Але проблема набагато глибша й у особі цього ідіота вона показує свої прояви. А хвороба ця називається Віктор Сапожніков. Саме цей росіянин з Донбасу, з партійним квитком комуністичної партії Радянського союзу, був провідником ідей радянського/русского міру в Нововолинську.

Ви тільки подивіться, як він бадьоро, разом зі своїм помічником Сторонським, з георгіївською стрічкою на грудях йде під червоними прапорами центром Нововолинська в 2011 році…

Комуністичні символи завжди були в пошані, коли Сапожніков з бандою керував Нововолинськом. Тому нічого дивного, що навіть зараз знаходяться тварюки, які за старою пам'яттю вважають, що можуть у футболках СССР гуляти центром Нововолинськ», - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-21

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І цих московських гнид Сапожнікова та Сторонського прислали до нас у Володимир під час війни керувати Володимирською районною військовою адміністрацією... ????????????
Відповісти
Сапожніков був найкращим мером Нововолинська, порядна і грамотна людина, патріот України і ні до чого тут до дурня у футболці його примазувати,вишукувати старі фотографії з минулого.
Відповісти
До якого дна опустилась журналістика.... Точніше, вона померла. Залишилися "джинса" , "мочилово" і пропогандонство
Відповісти
То нехай їде в росію . Там якраз СССР відновлюється .
Відповісти
То не хай ,то не пхай своє вонюче свиняче рило . Там де люди. Задовбали узколобі. Я теж родився і жив в СССР.до чого тут Ращка. Свинориле.ти чудовіще
Відповісти
Чувак просто дівку з новелли косплеїв
Відповісти
Я разніца шо він носить
Відповісти
По цікавтеся з відки родом той Сапожніков , він те і робив , що розіс.... Нововолинськ ні одне підприємство толком не працює , ні шахти . А він є гірником . Все по закривав , продав завод СТО чого тільки вартий , таких було декілька на весь радянський союз . Більше 20 років був у руля . Із за нього люди вмирали , бо все йому мало , і далі в Володимирі керує . Гнати в шию !!!
Відповісти
Я не розумію в чому проблема?
Відповісти
Комуністичні і нацистські символи заборонені на законодавчому рівні. Ця тварина свідомо порушує Закон під час війни
Відповісти
Напис СССР не є комуністичним символом.
Відповісти
Напис СССР не є комуністичним символом
Відповісти
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid043A6tZgR9WraMYQPw38chWyUrnkxq3MfayUp7Qi36vKadppaMk6Jr7zHsd5qxKABl&id=100081906133772
Справжній автор фото, а Максимчук злодій
Відповісти
Який дурень і дебіл. Усі так ходили. Замість мізків полова.
Відповісти
У мене військовий квиток радянський і свідоцтво про народження, і трудова книжка, і купа дипломів і водійські права. Як мені бути, я ж порушую закон про декомунізацію!? Це не теніска звісно, але ж там те ж є символіка. Я те ж виходить тварюка, бо я народився в СРСР і мене треба посадити чи розбити пику!? Це те ж якось необхідно владнати - протягнув у тцк та сп військовий, - а тобі в пику! Пред'явив права - штраф! І як мені бути!? Гірко мені!
Відповісти
Ти опудало, журналістське.про нинішніх діячів ,злодюг
Які у влади. Склепац статейку. Про жидву яка керує
Про палицю ,який не палиця а дід одеський про луганського жида який керує волиню ну давай не тушуцся
Про, всевдо волонтерів, їх багато зараз. ,Ви журналюги, безбожники та брихуни.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні