Росія може відвести свої війська з України: чому це може статися

0
Росія може відвести свої війська з України: чому це може статися
Фахівці з американського Інституту дослідження війни заявили, що державу-окупантку рф попереду чекають дуже несприятливі часи на фронті. Зокрема, агресору може знадобитися відвести частину своїх сил від лінії фронту. Це потрібно буде для того, щоб захистити незаконно анексований Кримський півострів, пише НБН.

Як зазначається у повідомленні, у російському суспільстві може початися невдоволення тим, що росія не здатна зупинити атаки на Крим. В ISW підкреслили також, що зараз у соціальних мережах можна спостерігати те, як багато росіян стоять у пробках, очікуючи, коли вони вже поїдуть із Кримського півострова і прибудуть на територію російської федерації. Саме такі моменти можуть бути доказом того, що зростає стурбованість громадськості ефективністю заходів безпеки рф.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні