У Миколаєві прогриміли потужні вибухи

0
У Миколаєві прогриміли потужні вибухи
У ніч проти суботи 20 серпня російські окупаційні війська вкотре обстріляли Миколаїв. Ворог бив по місту із зенітно-ракетних комплексів С-300.

За попередніми даними, війська РФ випустили по Миколаєву не менше 10 ракет. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та міський голова Олександр Сєнкевич.

Окупанти почали обстрілювати Миколаїв близько 3 години ночі. Ракети по мирним мешканцям запускали з території тимчасово окупованої Херсонської області.

"Рашисти запускають ракети з тимчасово окупованої Херсонської області. У сусідніх областях оголошено повітряну тривогу. У Миколаєві пролунало кілька вибухів", – йдеться в повідомленні.

Очевидці зазначили, що у Миколаєві у період між 3 та 4 годинами ночі було чути не менше 10 вибухів.

"Рашисти продовжують запускати ракети. На даний момент пролунало щонайменше 10 вибухів", – повідомили очевидці.

Миколаївський міський голова також підтвердив, що війська РФ обстрілюють місто. Повітряна тривога тривала понад півтори години.

"У місті лунають потужні вибухи. Знову оголошено повітряну тривогу по всій області", – написав Сєнкевич.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні