--> На заході України у горах помер 60-річний чоловік: поряд з ним була дитина | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На заході України у горах помер 60-річний чоловік: поряд з ним була дитина

0
На заході України у горах помер 60-річний чоловік: поряд з ним була дитина
18 серпня о 19:15 до Служби порятунку зателефонував турист та повідомив про те, що рухаючись маршрутом в напрямку гори Ігровець, поблизу села Стара Гута Солотвинської територіальної громади, він натрапив на чоловіка, що лежав без свідомості. Також на місці події знаходилась перелякана дитина, котра постійно плакала, повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Для проведення аварійно-пошукових робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення міста Івано-Франківськ та кінологів Аварійно-рятувального загону ГУ ДСНС в області, в складі 5 чоловік особового складу та 1 одиниці техніки.

Ще до прибуття рятувальників, на місці події працівники екстреної медичної допомоги констатували смерть чоловіка 1962 р.н., жителя м. Івано-Франківськ. Як з’ясувалось, у чоловіка були супутні хвороби серця, то ж від отриманих укусів він помер одразу на місці події. Також медики надали допомогу дитині 2009 р.н., яку теж покусали оси під час збирання грибів.

Після проведення слідчих дій працівниками поліції, рятувальники транспортували тіло загиблого чоловіка до села Стара Гута.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні