--> Стало відомо, хто мав увійти до нового уряду України, після захоплення Києва рф | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Стало відомо, хто мав увійти до нового уряду України, після захоплення Києва рф

1
Стало відомо, хто мав увійти до нового уряду України, після захоплення Києва рф
ФСБ росії готувала два маріонеткові уряди з колаборантів на випадок захоплення Києва напередодні повномасштабного вторгнення в Україну, повідомляється у розслідуванні, пише Детектор Медіа.

Серед головних союзників ФСБ були колишній президент України Віктор Янукович, який втік до росії в 2014 році, і на той момент лідер проросійської «ОПЗЖ», підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук.

Видання пише, що Янукович очолював групу, яка на початку березня прибула до Білорусі, ймовірно, щоб «знову повернути собі владу у Києві». Друга група, до якої входили колишні члени партії Януковича, зібралася на території півдня України, який на початку війни захопили російські війська.

Загалом, підпільна агентура ФСБ була глибоко залучена в невдалий план війни Кремля, запевняючи офіційних осіб у Москві, що уряд України швидко впаде.

«ФСБ роками проводила таємні операції, щоб проникнути в українські інституції, купувала проросійських політиків, щоб не дати країні покинути орбіту Москви. Попри велику увагу до України, за словами представників західної розвідки, ФСБ або не змогла зрозуміти, наскільки запекло Україна чинитиме опір, або розуміла, але не могла передати таку незручну інформацію президенту росії володимиру путіну…», – пише видання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ФСБешна агентура була залучена... А чого БУЛА? Вона і досі сидить на різних гілках влади починаючи від ОП.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні