--> Для чого росія тримає таку кількість суден у Чорному морі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Для чого росія тримає таку кількість суден у Чорному морі

0
Для чого росія тримає таку кількість суден у Чорному морі
РФ тримає у морі судна для звичайного прикриття свого прибережжя, а також бойового чергування та імітації висадки десанту.

Росія зазвичай тримає на бойовому чергуванні у Чорному морі два надводні ракетні носії, які оснащені 16 високоточними ракетами "Калібр" і 1-2 великих десантних кораблі для імітації висадки десанту.

Про це в ефірі телеканалу "Freedom" повідомила начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони "Півдня" України Наталя Гуменюк, пише ТСН.

Також вона розповіла, для чого РФ тримає 10 кораблів у Чорному морі.

"Це їхня звичайне корабельне угрупування, яке маневрує від мису Тарханкут у бік Новоросійська. Це прикриття свого прибережжя, це звичайна буденна служба представників флоту", - каже вона.

За її словами, на бойовому чергуванні РФ зазвичай тримає два надводні ракетні носії, які оснащені 16 високоточними ракетами "Калібр" і 1-2 великих десантних кораблі для імітації висадки десанту.

"Тим не менше, у нашій зоні вони не здатні наближатися, оскільки усвідомлюють вразливість своїх кораблів і тому тримаються для себе у такій ракетнобезпечній зоні", - додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні