--> Субсидії в Україні будуть нараховувати по-новому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Субсидії в Україні будуть нараховувати по-новому

0
Субсидії в Україні будуть нараховувати по-новому
Міністерка соціальної політики України Оксана Жолнович заявила, що її відомство опрацьовує механізм виплати субсидій через Пенсійний фонд. За прогнозами Мінсоцполітики, очікується десь така сама кількість одержувачів субсидій, як і торік у опалювальний сезону – 2,6 мільйона.

Про це вона розповіла в ефірі всеукраїнського телемарафону, повідомляє Апостроф.

Крім того, чиновниця заспокоїла людей, які вже готуються до зими.

«Ми не очікуємо, що тарифи (тепло) значно зростуть. Урядом вжито заходів щодо закупівлі різного роду паливних матеріалів для того, щоб платіжка взимку не зросла», – сказала вона.

За прогнозами Мінсоцполітики, очікується приблизно така сама кількість одержувачів субсидій, як і минулого опалювального сезону – 2,6 мільйона громадян.

«Можливо, їх буде трохи більше, гроші на виплату та збільшення субсидій забюджетовані, тому вони будуть виплачуватись у повному обсязі. Зараз ми опрацьовуємо механізми їхньої централізованої виплати, в тому числі через Пенсійний фонд. Щоб таким чином кожен незахищений зміг пережити цю зиму», – зазначила Оксана Жолнович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні