--> Ортопедичний центр у Луцьку* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ортопедичний центр у Луцьку*

0
5
Ортопедичний центр у Луцьку*

Різні захворювання вимагають різного підходу під час лікування. Коли йдеться про гострий синдром, що виник раптово, необхідні невідкладні методи, здатні швидко усунути симптоми. Однак якщо говорити про хронічні патології — у цьому випадку лікування має бути регулярним та тривалим. Захворювання опорно-рухової системи найчастіше проявляються у хронічній формі, але можуть мати і гострий характер. До найпоширеніших хвороб опорно-рухового апарату відносять проблеми з хребтом, захворювання суглобів, запальні процеси. Що робити, якщо ви зіткнулися з подібними патологіями? Насамперед потрібно звернутися до лікаря. Після того як фахівець підбере для вас найбільш оптимальний метод лікування, ви можете звернутися в ортопедичний центр у Луцьку Медтехніка Ортомедiка, де вам нададуть допомогу у виборі необхідних товарів для лікування.



Бандажі для спини та суглобів



Підбір терапії під час лікування захворювань хребта чи суглобів здійснюється виключно профільним фахівцем. Ортопед, реабілітолог чи травматолог повинні провести первинний огляд пацієнта із супутньою діагностикою, а після висновку підібрати для пацієнта потрібний комплекс терапевтичних процедур. Що стосується неінвазивних методик лікування, найчастіше лікарі призначають носіння спеціальних ортопедичних виробів, а саме:




  1. Коректори постави. Якщо пацієнт має порушення постави, відчуває біль у спині або викривлений хребет (лордоз, кіфоз, сколіоз) — лікар повинен призначити такому хворому коректор постави або реклінатор. Коректор постави фіксує грудний та поперековий відділ спини, а реклінатор призначений для корекції верхньої частини спини (фіксує зону ключиць, ефективно коригує поставу).

  2. Поперекові бандажі. При викривленнях хребта в зоні попереку, а також при таких захворюваннях, як поперековий остеохондроз, остеофіти хребців, поперековий артроз, люмбалгія та інші, пацієнту необхідна помірна фіксація, яка відмінно досягається за рахунок ортопедичного пояса на поперек. Також є бандажі, що надають зігріваючий, масажуючий ефекти.

  3. Післяопераційні пояси. Травми та операції значно послаблюють наше тіло та його м'язовий тонус. Щоб знизити ймовірність утворення післяопераційних ускладнень, а також захистити спину від зайвих навантажень, у реабілітаційний період лікарі призначають пацієнтам спеціальні бандажі та пояси. Найчастіше у продажу можна зустріти: грижові бандажі, бандажі для фіксації грудної клітки, засоби абдомінальної фіксації (область черевної порожнини).

  4. Бандажі для суглобів. Мають широке застосування. Вирізняються високою ефективністю у реабілітації, використовуються з метою профілактики різних хвороб, також надають відмінну підтримку під час занять спортом.



Ортопедичну продукцію, перераховану вище, а також будь-які інші засоби для лікування та профілактики захворювань суглобів та хребта, ви зможете купити в магазині Медтехніка Ортомедиiка у Луцьку. Ми раді представити вам великий вибір корисної та ефективної продукції за доступною вартістю.



Лікування плоскостопості у дітей та дорослих



Ще однією глобальною проблемою, з якою стикаються і дорослі, і діти, є плоскостопість. Ця хвороба буває різних видів та потребує ретельного підходу при лікуванні. Чим при лікуванні плоскостопості вам допоможе ортопедичний центр Медтехніка Ортомедiка в Луцьку? Насамперед, якщо ви ще не впевнені в тому, чи є у вас плоскостопість, у нашому салоні ви можете перевірити свої стопи, пройшовши спеціальну діагностичну процедуру, яка здійснюється абсолютно безкоштовно всім бажаючим. Якщо плоскостопість у вас таки підтвердилася, ми пропонуємо вам кілька способів вирішення цієї проблеми:




  • ортопедичні устілки;

  • взуття ортопедичне дитяче та для дорослих;

  • спеціальні масажери;

  • килимки масажні;

  • голчасті аплікатори.



Як окремо, так і комплексно, всі перераховані вище засоби націлені на лікування плоских стоп. Ортопедичні устілки створюють відмінну підтримку поздовжнього і поперечного склепіння стопи, а ортопедичне взуття зробить ваше повсякденне життя здоровим і максимально комфортним. Фахівці нашого магазину у Луцьку проконсультують вас з усіх питань та допоможуть у виборі товарів. Запрошуємо вас до нашого ортопедичного магазину!


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні