У РНБО назвали основну мету України у війні з росією

1
У РНБО назвали основну мету України у війні з росією
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов написав, що Україна повинна відновити свою територіальну цілісність у кордонах 1991 року, пишуть Українські Новини.

Він зазначив, що будь-які компроміси з росією щодо цього означатимуть відкладену війну.

«Щодо питання, в яких межах відновлення кордонів є метою України? Тільки повна деокупація до кордонів 1991 р. Будь-який територіальний компроміс з кремлем — це війна, відкладена на майбутнє. Саме сьогодні маємо шанс перебити хребет російському "колосу на глиняних ногах», - підкреслив Данілов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо і відновимо свою територію не факт що на цьому війна закінчиться. *уйло буде "шмаляти" зі своєї території. ( тут і до ворожки не ходи) . Має бути знищення мордору в такому устрою як він зараз існує. Бо якщо залишимо то за декілька років може бути знову напад.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні