--> Переселенців у Луцьку навчатимуть говорити українською | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Переселенців у Луцьку навчатимуть говорити українською

2
Переселенців у Луцьку навчатимуть говорити українською
З березня 2022 року з ініціативи Луцької міської ради на базі Волинського національного університету ім. Лесі Українки діє розмовний клуб української мови, йдеться на сайті Луцької міськради.

Заняття проходитимуть у вівторок та четвер о 16.00 в приміщенні бібліотеки Волинського національного університету ім. Лесі Українки.

Протягом чотирьох місяців більше сотні людей відвідали заняття. Серед них як місцеві мешканці, так і внутрішньопереміщені особи. Ті, хто лишився проживати у Луцьку, продовжують навчатися і сьогодні.

Повідомляється, що з серпня місце проведення клубу змінилось. Відтепер заняття проходитимуть у вівторок та четвер о 16.00 в приміщенні бібліотеки Волинського національного університету ім. Лесі Українки (вул. Винниченка, 30А).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тридцять років Україна незалежна , а вони мову не вивчили. Тут або "особливий принцип", або "особлива обдарованість"!
Відповісти
Вони ігнорують українську мову. Навчіть цих татуїрованих мавп з пірсингом в носах прибирати луцькі двори і вулиці. Більше користі буде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні