--> В українських обмінниках відмовляються приймати долари: що робити | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В українських обмінниках відмовляються приймати долари: що робити

1
В українських обмінниках відмовляються приймати долари: що робити
В Україні із 16 квітня дозволено без обмежень купувати долари. Продати іноземну валюту можна у відкритих відділеннях банків, операторів поштового зв'язку, в обмінниках та через онлайн-банкінг, пише Today.ua.

У Нацбанку зазначають, що до них щодня надходить безліч скарг від громадян щодо відмови банків у прийомі для здійснення валютно-обмінних операцій зношених та пошкоджених банкнот іноземних валют. Обмінники також не приймають деякі купюри.

Як їх розпізнати

Врахуйте, що банківські та небанківські установи відмовляються приймати долари, випущені до 1996 року. Справа в тому, що після 1996-го в США випустили банкноти з новим дизайном та новими захисними елементами. В результаті, деякі касири не можуть відрізнити фальшиві банкноти від справжніх, якщо їм більше 26 років.

Також обміну не підлягають банкноти, які мають кілька пошкоджень відразу, сильно зношені, рвані, або з плямами фарби. У банку такі купюри ще можуть забрати на експертизу, а через час повернути відсоток їх вартості власнику, але обмінники таким не займаються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у Європі усе беруть
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні