Повернення акцизу підніме ціни на пальне

0
Повернення акцизу підніме ціни на пальне
Акцизний фонд – це основне джерело поповнення бюджету, який йде на ремонтування доріг.

Про це повідомляє УНІАН.

У вівторок, 16 серпня, Верховна Рада відмовилася включати до порядку денного для голосування законопроєкт №7668, згідно з яким повертається акциз на всі види пального.

Член Комітету Верховної Ради з питань бюджету Валерій Гнатенко 17 серпня в ефірі національного телемарафону розповів, чи міг би стати резервом законопроєкт про повернення акцизного податку на пальне, який депутати не захотіли вносити до порядку денного і чому нардепи вирішили саме так.

"Ризику зникнення пального не буде, але я впевнений, що підняття цін буде однозначно, від цього нікуди не дітися", - розповів він.

За словами Гнатенко, акцизний збір - це основна сума, яка поповнює дорожній фонд. Без цього буде складно підтримувати дороги в належному стані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні