--> Пара закоханих зайнялася сексом у кабінці колеса огляду | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пара закоханих зайнялася сексом у кабінці колеса огляду

2
Пара закоханих зайнялася сексом у кабінці колеса огляду
Після настання темряви в штаті Огайо пара закоханих піддалася любовним втіхам в кабіні колеса огляду. Згодом їхнім дозвіллям зацікавилися не тільки перехожі, а й місцева поліція, пише ТСН.

Як стало відомо, 32-річні молодята купили білети на оглядове колесо в парку розваг Cedar Point одразу після настання темряви. Вже на атракціоні закохані не втрималися та піддалися любовним втіхам прямо в кабінці.

В цей час за їхніми діями спостерігали перехожі, а також інші відвідувачі атракціону. Дві жінки та дві дівчини віком до 18 років, які сиділи в оглядовому візку позаду пари, сказали, що все бачили, і повідомили про інцидент в поліцію.

«Спочатку пара заперечувала секс під час дитячого атракціону та стверджувала, що Джонстон просто нахилився, щоб підняти пачку сигарет, яка впала. Пізніше вони зізналися, що стукали черевиками після того, як дізналися, що двоє глядачів були неповнолітніми. Їх затримали», - пише New York Post.

Закоханих звинувачують в проступках першого ступеня, що означає, що їм може загрожувати до 180 днів за ґратами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А якщо є нестримне бажання і болт стоїть, як Дід Мороз?..
Відповісти
Тоді чпокай,чпокай!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні