Залужний просить Міноборони дозволити чоловікам виїжджати за кордон

0
Залужний просить Міноборони дозволити чоловікам виїжджати за кордон
Головнокомандувач Збройних сил України подав звернення до Міноборони із запитом дозволити виїзд за кордон чоловікам, які не підлягають призову. Йдеться, зокрема, про студентів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила народний депутат України, голова підкомітету з питань вищої освіти Юлія Гришина.

– Щодо виїзду студентів за кордон – рухаємося вперед! Маємо важливий подарунок на День молоді від нашого найкращого головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Сьогодні Міністерство оборони отримало від нього звернення з проханням дозволити виїзд за кордон тим, хто не підлягає призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Це, зокрема, студенти, – повідомила вона.

За її словами, наступний крок в ухваленні цього рішення за Кабінетом міністрів України, зокрема, міністра оборони Олексія Резнікова.

Нагадаємо, станом на 9 серпня у Верховній Раді України було зареєстровано три законопроєкти, які розширюють категорії чоловіків, яким можуть дозволити виїзд за кордон.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні