--> У колонії на Волині вилучили майже 60 літрів спирту | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У колонії на Волині вилучили майже 60 літрів спирту

0
У колонії на Волині вилучили майже 60 літрів спирту
Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук відвідав Маневицьку виправну колонію, в якій відбувають покарання 653 засуджених.

Про це повідомили на сайті установи.

Перед візитом керівника провели загальний обшук об'єктів житлової та виробничої зон тюрми, за результатами якого вилучили сім мобільних телефонів, 59 літрів спиртовмісних речовин, дев'ять колюче-ріжучих предметів, а також батареї живлення, зарядні пристрої та саморобні електроподовжувачі.

Віктор Тимчук з'ясував особливості перебування утримуваних у колонії людей в умовах воєнного часу, стан додержання їхніх конституційних прав, а також матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення. Окрім того, керівник обласної прокуратури вислухав усіх, хто захотів звернутися до нього на особисте приймання.

Утримуваних цікавили питання умовно-дострокового звільнення від відбування покарання, можливості успадкування майна, розташованого на тимчасово окупованій території, правильності обчислення строків відбування покарання. На всі ці звернення надали ґрунтовні відповіді та роз'яснення.

Довідково: органи обласної прокуратури в умовах особливого періоду тримають на контролі стан додержання прав громадян, які перебувають у місцях несвободи. Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув'язнених громадян в обласній прокуратурі запровадили «гарячу лінію» за номером (0332) 28 08 37. Люди, інтереси чи права яких порушили під час затримання, ув'язнення чи відбування покарання, можуть звернутися у прокуратуру та повідомити про ці порушення. За цими повідомленнями прокурори організовують перевірки та, за наявності підстав, вживають заходи до поновлення порушених прав.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні