--> Арестович готувався до смерті у перші 12 годин війни в Україні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Арестович готувався до смерті у перші 12 годин війни в Україні

1
Арестович готувався до смерті у перші 12 годин війни в Україні
В інтерв'ю Дмитру Гордону позаштатний радник голови ОП заявив, що не вірив у те, що виживе у перші 12 години російського вторгнення в Україну, пише УНІАН.

За його словами, він гадав, що його розстріляють після першого виходу на трибуну.

«Я не вірив, що виживу. Я бачив, що діється в Гостомелі. Я зрозумів: нам кінець протягом 12 годин. Це зараз кажуть, що я розпіарився на війні. розстріляють за цей вихід упродовж 12 годин», - сказав Арестович.

На уточнююче запитання журналіста про те, чи радник вважав, що Україна впаде за 12 годин, Арестович відповів, що секрет перемоги України криється в ідіотизмі росіян.

«Щодо всієї України не знаю, я вірив, що західні області встоять, і там буде якийсь опір. Те, що нам в Офісі кінець, я не сумнівався ні секунди. Києвом я вірив у два тижні вуличних боїв, але потім думав, що Київ захоплять. Занадто співвідношення сил було не на нашу користь, 1 до 20. Це технічно неможливо з військової точки зору було, якби вони правильно діяли. Але вони ідіотами виявилися, слава Богу», - резюмував він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага, сидячи в бункері під ВР воно готувалося до смерті! Може ще пошкодувати його?!!! Скільки людей загинуло через оте "зелене начиння", з їхніми постійними зашкварами та "про**бами"! Соромно має бути. Ідіть у вілставку!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні