«Це безвідповідальність»: український співак обурився поведінкою українців

0
«Це безвідповідальність»: український співак обурився поведінкою українців
Лідер «Без обмежень» Сергій Танчинець закликав українців, які живуть під обстрілами на прифронтових територіях, не заважати ЗСУ помститися ворогові та їхати звідти, пише Політека.

Безвідповідально з боку українців перебувати у прифронтових зонах, тим більше, що влада забезпечує безкоштовний виїзд з таких територій до центральної частини країни, сказав Танчинець.

За словами Сергія, коли він зустрічається з бійцями, він бачить упевненість у їхніх очах. Адже вони хочуть мирного життя і розуміють, за що воюють. Він також підкреслив, що загарбники відверто вбивають українську націю, тому ми маємо мститись їм і не соромитися своєї агресії.

«Не можна людям перебувати в прифронтових територіях. Бачите, що навіть прилітає Вінницею, яка далеко від фронту. Тому, як можна говорити про безпеку в Харкові чи Миколаєві?! Ніяк! Звідти треба їхати. Усі, у кого є можливість, повинні звідти виїхати», - вважає Сергій Танчинець.

Він навів у приклад Авдіївку, розташовану за 6 км від аеропорту, де досі живуть люди, хоча влада забезпечує виїзд до центральної України з безкоштовним харчуванням усім охочим. Але люди відмовляються.

«Це безвідповідальність і перешкоджання роботі військових. Так не можна робити. Трагедії відбуватимуться доти, доки мирне населення залишатиметься у заручниках у цих ублюдків. Мирним людям треба виїхати», – заявив Сергій Танчинець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні