--> ЗСУ продовжує успішно знищувати російські склади з боєприпасами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ЗСУ продовжує успішно знищувати російські склади з боєприпасами

0
ЗСУ продовжує успішно знищувати російські склади з боєприпасами
На півночі Харківщини за допомогою аеророзвідки українські військові знищили склад російських боєприпасів.

Про це повідомила пресслужба Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, передає Укрінформ.

«Аеророзвідка та артилерія Нацгвардії і Збройних сил при підтримці танків відправили до пекла російських спецпризначенців та склад з боєприпасами на півночі Харківської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що виявили місце базування підрозділу російських окупаційних військ розвідники, і згодом вони зафіксували факт розвантаження артилерійських боєприпасів.

«Гвардійці передали координати цілі нашим артилеристам, після чого здійснили корегування вогню. Камера БПЛА зафіксувала чудові результати акту «доброї волі» непроханих гостей із фашистської росії. Одночасно з ним відбулася планова демілітаризація складу артилерійських боєприпасів, дбайливо захованих в ангарі, який ми обов’язково відбудуємо після поразки кремлівських орд в Україні», - зазначили в Нацгвардії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні