Талончики, реєстрації та черги: керівник Волинського сервісного центру розповів, як людям отримати послуги

0
Талончики, реєстрації та черги: керівник Волинського сервісного центру розповів, як людям отримати послуги
В Україні з початку повномасштабного вторгнення було запроваджене пільгове розмитнення транспортних засобів, тому у Волинську область зайшла дуже велика кількість автомобілів.

Журналісти Волинь24 поспілкувались із керівником регіонального сервісного центру МВС у Волинській області Бахалом Григорієм Васильовичем на тему реєстрацій, талончиків та черг у сервісних центрах.



Нагадаємо, у Луцьку найбільший авторинок в Україні, куди приїжджають купувати автомобілі мешканці інших областей, тому шалені черги у сервісному центрі зберігаються уже тривалий час.

Як відбувається реєстрація?

У нас людина реєструється в електронній черзі онлайн, тобто через сайт головного сервісного центру. Там є спеціальна вкладка, є запис. Там проходить ідентифікація особи або через електронний ключ, або через банківські установи. Ідентифікація проходить дуже ретельно, тому немає ніякої можливості зареєструватися іншій особі. Другий спосіб отримання послуги – це коли людина звертається до сервісного центру. Вона приходить до терміналу, який видає талончики. Наші талончики зараз видаються на три дні вперед.

Якщо прийти зранку до, будь-якого, сервісного центру, то можна побачити живу чергу. Там стоять люди, які прийшли по онлайн-запису і ті, які приходять отримати талончик в терміналі. Тому візуально, складається враження, що потрапити до сервісного центру неможливо. Розвіюю міфи, які існують: люди потрапляють, тільки потрібно чекати або ж згідно живої черги, або ж згідно електронного запису.

Як можна покращити систему реєстрації?

Ми доносимо інформацію до наших людей про те, що наші послуги відкриті, і ми відкриті для всіх. Тому, по-перше – це більше інформування людей. По-друге – це, можливо, збільшення місць, де наші послуги надаються, щоб у Луцьку був не один сервісний центр, а кілька.

Хочу звернутися до людей і наголосити, що біля сервісних центрів ходять невідомі особи, які пропонують свої послуги посередництва. Я попрошу людей не звертатися до таких осіб, бо вони шахраї і наживаються на людях. Це відбувається через те, що вони більше володіють інформацією, як отримати послугу. Людина, яка приходить до нас, бачить цю чергу і їй говорять, що вона буде у черзі 2300, для прикладу, то ця людина відразу розуміє, що вона не отримає послугу ні сьогодні, ні завтра, ні післязавтра. Тому, зазвичай, є особи, які пропонують свої послуги посередників.

Такі люди сидять довго за комп’ютером, заходять в онлайн-чергу, чи довго знаходяться в сервісному центрі біля терміналу. Це можуть робити всі, просто є ті, хто більш обізнаний і наживається на цьому.

Що робити людям?

Сьогодні у нас, наприклад, люди, які стояли у черзі в територіальному сервісному центрі, отримали талончики до 10 години і зараз є можливість, я думаю, отримати вільний талончик у терміналі. І вчора це було, тільки не зранку.

Багато людей, які зареєструвалися в онлайн черзі і не мають можливості прийти на свій час скасовують талончики і з’являється відповідно вільне місце. Просто треба бути на місці і слідкувати за інформацією.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні