Неподалік Луцька водій збив велосипедиста і втік з місця ДТП

0
Неподалік Луцька водій збив велосипедиста і втік з місця ДТП
У селі Липини під Луцьком 24-річний водій Mitsubishi збив 50-річного велосипедиста. Після аварії він не надав допомоги потерпілому і втік з місця. Затримали його за декілька годин після інциденту завдяки відео з камер спостереження. Попередньо, він був тверезий, втім, для більш точних висновків в нього відібрали зразки крові.

Як повідомила прес-служба поліції Волині, аварія сталась в обідню пору в середу, 3 серпня. У селі Липини Луцького району водій Mitsubishi, виїжджаючи з другорядної дороги на основну, наїхав на велосипедиста, який рухався по узбіччю. Після вчинення ДТП водій легковика одразу залишив місце події.

«Під час оперативно-розшукових заходів працівники відділу кримінальної поліції встановили особу зловмисника, що перебував за кермом Mitsubishi. Ним виявився 24-річний мешканець Луцька», – зазначає поліція.

Відомо, що внаслідок аварії 50-річний велосипедист отримав травми. У поліції додають, що травми були неважкими, оскільки чоловік не госпіталізовувався.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої важкості). Санкція статті передбачає мінімум 51 тис. грн штрафу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні