Відомого українського музиканта обікрали за кордоном

0
Відомого українського музиканта обікрали за кордоном
Відомий український піаніст та композитор Євген Хмара постраждав від злодіїв у поїзді. Інцидент стався у Чехії, пишуть Новини N.

«У мене відібрали абсолютно все для моїх виступів, а це обладнання на 8000 євро», - зізнався музикант.

Він розповів, що поїхав нічним поїздом із чеської Острави, щоб заощадити гроші та не ночувати у готелі. Бо зараз він разом із співачкою Іриною Федишин виступає за кордоном перед українськими біженцями та дає концерти, щоб зібрати гроші для ЗСУ.

Хмара описав свій маршрут за три дні з верхньої Австрії до Відня, потім із Відня до Риги і після виступів у Вільнюсі він знову вирушив у дорогу, загорнувши до Варшави і вирушивши до Чехії. Саме у нічному поїзді з Острави і стався крадіжка.

Музикант зазначив, що зайняв порожнє купе та заснув, сховавши речі під сидіння. А коли прокинувся, то побачив, що його речі зникли.

«Це не просто втрата чогось матеріального, це втрата чогось значно більшого – це два роки мого музичного життя. Купу студійних записів, які не повернути. Але водночас це ніщо порівняно з тим, що втрачають сьогодні українці через нашого сусіда», — резюмував співак і повідомив, що йому допомогли інші пасажири.

Український музикант виїхав за межі України з дозволу Міністерства культури та інформаційної політики, аби взяти участь у кількох концертах на підтримку України. На всіх концертах піаніст збирає гуманітарну допомогу та гроші для українських переселенців та ЗСУ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні