Рф провалила наступ і відступила з чотирьох напрямків

1
Рф провалила наступ і відступила з чотирьох напрямків
ЗСУ успішно відбили спроби наступу російських окупантів. Зокрема на Слов’янському, Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. На деяких ділянках тривають бої, пише I-UA.tv.

На Слов'янському напрямку зафіксовані обстріли неподалік від Богородичного, Дібрівного, Мазанівки, Карнаухівки, Чепіля та Гусарівки. Окупанти намагалися просунутися в напрямку Довгеньке-Богородичне. Отримали відсіч і відійшли.

На Краматорському напрямку ворог здійснював обстріли біля Сіверська, Миколаївки, Стародубівки, Спірного, Кривої Луки, Верхньокам'янського, Григорівки, Серебрянки, Райгородка та Калеників. Завдав авіаційного удару неподалік від спірного. Вів наступальний бій у напрямку Яремівка-Долина, успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку противник залучив ствольну і реактивну артилерію в районах населених пунктів Яковлівка, Травневе, Кодема, Покровське, Роздолівка, Курдюмівка, Зайцеве, Бахмут і Соледар. Завдав авіаударів поблизу Яковлівки, Соледара та Кодеми. Окупанти намагалися поліпшити тактичне положення на напрямках Стряпівка — Соледар, Доломітне — Травневе, Відродження — Вершина, Покровське — Бахмут, Василівка — Яковлівка, Семигір'я — Вершина. У всіх зазначених напрямках ворог успіху не мав і відійшов. Веде наступальні дії в напрямку Новолуганська — Кодема, бойові дії тривають.

На Авдіївському напрямку противник обстріляв райони Пісків, Пречистівки, Шевченка, Володимирівки, Невельського, Нетайлового та Красногорівки. Вів штурмові дії в напрямках Лозове — Піски та веселе — Піски, успіху не мав, відійшов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава героям!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні