Стало відомо яка середня зарплата на Львівщині

0
Стало відомо яка середня зарплата на Львівщині
Середня зарплата, яку пропонують роботодавці Львівщини в серпні, становить 9600 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

Середній розмір заробітної плати, зазначений у відкритих станом на 1 серпня вакансіях, становив 9600 гривен. Тоді як у цей час минулого року роботодавці пропонували за роботу в середньому 8400 грн.

У центрі розповідають, що в перші дні серпня допомоги у працевлаштуванні потребували 9400 безробітних (торік було на 10 000 менше). Більшість із них (65,2%) – жінки, 25,4% – молодь віком до 35 років, 41,6% – жителі сільської місцевості.

Зазначається, що з січня по липень цього року послугами Львівської обласної служби зайнятості для пошуку роботи скористалися 32 300 безробітних, що на 23 100 менше, ніж в аналогічному періоді торік. З цей час роботу знайшли 9100 осіб, черед яких 7500 були безробітними.

Водночас роботодавці за ці пів року запропонували центру зайнятості 18 200 вільних вакансій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні