Чому путін напав на Україну саме 24 лютого

1
Чому путін напав на Україну саме 24 лютого
Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що російський диктатор владімір путін переніс напад на Україну на 24 лютого, аби він збігався з датою вторгнення у Крим, повідомляє Еспресо.

За його словами, в тилу ворога діє українська агентурна мережа. Саме вона повідомила, що повномасштабне вторгнення рф в Україну спочатку планувалося на 15 лютого, проте владімір путін особисто наказав перенести його на 24 лютого, адже хотів, щоб він збігався з датою вторгнення у Крим у 2014 році.

«Українцям дуже легко працювати з противником, тому що у нас була одна і та ж мова, один і той же зовнішній вигляд і донедавна один і той же менталітет, і раніше ми були однією країною. Багато українців жили чи живуть у росії та зробили там дуже хорошу державну кар’єру. У росії багато українців на керівних посадах», – сказав Скібіцький.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чергова брехня і домисли від попрошенківського "експресо". Анексія Криму була в лютому, але 20.02 - 18.03 (дивись медаль "за взятіє Крима").
Тут є цікавіша дата: 24 лютого 1922 року була заснована НСРПН, рівно 100 років.
Хто не зрозумів, то це нацистська партія Німеччини Гітлера, якого так любить цитувати ввх
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні