Що буде з курсом долара у найближчі тижні

0
Що буде з курсом долара у найближчі тижні
Заступник голови Ради Національного банку України Василь Фурман повідомив, що гривня має посилитися у найближчі кілька тижнів. Згідно з прогнозами, вона буде коливатися близько офіційного фіксованого курсу для безготівкового ринку - 36,6 гривні за долар, пише ТСН.

«Нацбанк не дає прогнозів щодо курсу гривні. Це було до війни і тим більше зараз. Я можу тільки спиратись на думку дуже багатьох експертів, які навіть не працюють в НБУ», - пояснив він.

Фурман підкреслив, що курс, який ми бачимо в обмінниках сьогодні - спекулятивний.

«Гривня найближчими днями-тижнями посилиться. І вона буде приблизно коливатися близько того офіційного фіксованого курсу для безготівкового ринку - 36,6 гривні за долар», - сказав експерт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні