З'явилися докази, що росіяни підірвали колонію з азовцями з середини. ФОТО

0
З'явилися докази, що росіяни підірвали колонію з азовцями з середини. ФОТО
Журналіст американського видання BuzzFeed News Крістофер Міллер опублікував супутникові фото Maxar окупованої Оленівки та заявив, що у справі масового вбивства українських військовополонених з’являється все більше доказів про те, що цей злочин вчинили саме росіяни, пише Прямий.

«Нові фотознімки Оленівської в’язниці в окупованій росією Донецькій області України, де щонайменше 50 українських військовополонених були вбиті під час нападу, який, за словами Києва – і попередні дані свідчать – здійснили російські війська», – написав Крістофер Міллер.

Він опублікував два фото – загальніше і крупніше – за 27 липня, а поруч аналогічні фото за 30 липня.

У центрі зображення видно барак, у якому загинули понад пів сотні українських полонених бійців. Цікаво те, що на фото за 30 липня чітко видно, що бляшаний дах барака ніби розірвало від вибуху зсередини. Від ракети, нібито випущеної ЗСУ з РСЗВ HIMARS, у чому переконує російська пропаганда, мали б бути зовсім інші руйнування.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні