--> Як реагує ЄС та ООН на варварське вбивство росіянами захисників Азовсталі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як реагує ЄС та ООН на варварське вбивство росіянами захисників Азовсталі

0
Як реагує ЄС та ООН на варварське вбивство росіянами захисників Азовсталі
Представники ООН та Євросоюзу прокоментували відео з тортурами та теракт у Оленівці

ЄС та ООН засудили тортури українських військовополонених, які влаштували російські терористи. Представники ООН та Євросоюзу відреагували на відео зі знущаннями та теракт у Оленівці, пише Мета.

Представник ЄС з зовнішньої та безпекової політики Жозеп Боррель заявив, що ЄС засуджує вбивства полонених українців у тимчасово окупованій Оленівці на Донеччині. Він назвав дії російських сил нелюдськими, варварськими актами. Також Боррель наголосив, що це серйозні порушення Женевських конвенцій та військові злочини.

У свою чергу, Моніторингова місія ООН з прав людини в Україні заявила, що шокована останніми відео, де видно, як б'ють, каструють, а потім вбивають українського полоненого захисника. Також додається, що дії, ймовірно, здійснив член Збройних сил росії або пов'язаної з ними збройної групи. У ООН зазначили, що цей акт буде кваліфікований, як військовий злочин.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні