На Запоріжжі не платили зарплату проукраїнським вчителям

0
На Запоріжжі не платили зарплату проукраїнським вчителям
Очільник військової адміністрації Мелітопольського району перекрив для колаборантів доступ до рахунків

Голови чотирьох сільрад Мелітопольського району пішли на співпрацю із окупантами і почали принижувати працівників бюджетної сфери, які продовжують підтримувати Україну. Про це повідомляє місцеве видання «Ріа-Мелітополь».

Цими керівниками є:

Валентин Бутенко (Новенська сільрада);
Крістіна Левадна (Костянтинівська сільрада);
Павло Нетребко (Семенівська сільрада);
Юрій Радьков (Мирненська сільрада).

Колаборанти, маючи доступ до бюджетних коштів, почали виплачувати зарплату тільки тим учителям, які погодилися працювати на вимогу окупаційної влади. Проукраїнськи ж налаштовані освітяни у цих громадах залишилися без грошей.

Очільник Мелітопольської районної військової адміністрації Ігор Судаков закрив для чотирьох зрадників доступ до рахунків, з яких проводилася виплата заробітної плати. Крім того, Судаков подав клопотання до керівника Запорізької обласної військової адміністрації Олександра Старуха з проханням сформувати у відповідних сільрадах військові адміністрації та призначити керівників.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров зазначив: «Як тільки будуть оголошені в чотирьох громадах нові керівники, бюджетні рахунки розблокуються і усі отримають зарплати з урахуванням боргу, що накопичився».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні