Чоловік вкрав паспорт у своєї дружини, щоб вона не поїхала за кордон

0
Чоловік вкрав паспорт у своєї дружини, щоб вона не поїхала за кордон
Суд оштрафував на 850 гривень мешканця міста Славута, який забрав у дружини сумочку з паспортом, щоб вона не поїхала за кордон.

Про це йдеться у вироку Славутського міськрайонного суду.

Суд встановив, що потерпіла повідомила обвинуваченому, який був її чоловіком, що вона йде від нього. І, як він зрозумів, має намір виїхати з країни. Після отриманої звістки, чоловік попросив у жінки сигарету. Вона відкрила сумочку і дала її йому. В цей час чоловік побачив у сумочці паспорт дружини.

Коли жінка нахилилася за речами, він схопив її сумку, в якій був паспорт, і вибіг з подвір`я. Все це він зробив з тією метою, щоб дружина нікуди не пішла. Деякий час він дійсно відмовлявся повертати паспорт, оскільки не хотів щоб дружина кудись їхала і таким чином намагався примиритися з нею. Через декілька днів він повернув потерпілій паспорт.

Наразі обвинувачений та потерпіла вже розлучені.

В суді чоловік визнав свою провину. В результаті чоловіка засудили за привласнення документів і він має заплатити штраф – 850 гривень.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні