«Ми бачимо загрозу»: росіяни можуть наступати на Чернігівську область з території Білорусі

2
«Ми бачимо загрозу»: росіяни можуть наступати на Чернігівську область з території Білорусі
Зараз існує загроза наземного наступу на Чернігівську область з території Білорусі, тому на випадок вторгнення з боку Білорусі влада Чернігівщини підготувала план відповідних дій, деталі якого не розголошуються, пише ТСН.

Про це повідомив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус.

За його словами, Мінськ активізував ворожі дії проти України. Майже всі ракети, які "прилітали" по містах і селах останнім часом, були випущені саме з Білорусі.

«Майже всі ракети, які випущені останнім часом, вони всі випущені з території Республіки Білорусь. Артилерійські обстріли на території Чернігівщини всі здійснюються з території росії. Відповідно ми бачимо загрозу можливого наступу по суші з території Білорусі і до цього готові», - заявив Чаус.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з Бреста на Варшаву можуть та щось не хочуть)))))))) з Ленінграда на Стокгольм .......
Відповісти
Чи не можна інформувати населення про військові навчання? Бо повідомляється про можливість нападу і не пари з вуст, що то за канонади.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні