Скільки ще існуватиме ракетна загроза з боку Білорусі

0
Скільки ще існуватиме ракетна загроза з боку Білорусі
Ймовірність проведення наступу противника з території Білорусі або вторгнення в Україну залишається низькою, а акетна загроза з боку Білорусі зберігатиметься ще три місяці, повідомили у Генштабі ЗСУ, пише ТСН.

«Однак не виключається можливість здійснення силами підрозділів спеціальних операцій збройних сил Республіки Білорусь спільно з підрозділами спеціального призначення та бойовиками приватних військових компаній рф збройних провокацій», — розповів на брифінгу заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов.

Провокації можливі у прикордонних з Україною районах Гомельської та Брестської областей для інспірування антиукраїнських настроїв у білоруському суспільстві, вважають військові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні