Чому з Білорусі в Україну летять ракети

2
Чому з Білорусі в Україну летять ракети
Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов розповів, що Білорусь зараз перебуває у фактичній окупації росією, тому самопроголошений президент олександр лукашенко не контролює військову ситуацію у начебто своїй країні, пише NTA.

«Жодної армії в лукашенка вже немає, бо ця країна окупована російською федерацією та повністю перебуває під контролем російських збройних сил. Сам лукашенко вже навряд чи впливає на ці компоненти. На превеликий жаль, саме з території Білорусі з одного з аеродромів завдали удару по нашій території. Білорусь перебуває у фактичній окупації, вона вже не контролює свій простір», – наголосив Данілов.

Він також розповів, що, за дорученням президента України Володимира Зеленського, відбулася перевірка оборонної готовності чотирьох прикордонних областей. За її результатами відповідні нормативно-правові акти отримали всі голови обласних військових адміністрацій. До цього процесу додали також іще дві області для перевірки та надання завдань.

«Ми добре усвідомлюємо, що відбувається зараз на території Білорусі, наскільки реальною є та чи інша загроза. Тож українські війська готові дати відсіч, якщо звідти піде ворог», – зазначив секретар Ради національної безпеки й оборони України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І будуть летіти допоки з нашої сторони не полетять у відповідь.
Відповісти
Тому що там Росія і білоруси стали бурятами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні