Які ціни на картоплю, цибулю, буряки та огірки зараз

0
-1
Які ціни на картоплю, цибулю, буряки та огірки зараз
В кінці липня в Україні знизилися ціни на ряд овочів, які саме зараз достигають. Найбільше подешевшали морква, картопля, буряк та огірки, а от помідори, цибуля, кукурудза та інші овочі дешевшати не збираються, повідомляє today.

На українських оптових ринках ціни на моркву протягом останніх чотирьох днів знизилися з 25-27 грн/кг до 16-22 грн/кг, цибуля подорожчала з 18-22 грн до 22-25 грн/кг, ціни на капусту практично залишилися на місці – 20-26 грн/кг. Кукурудза в опті коштує в середньому 20 грн за штуку, а у роздрібі - вже від 35 грн за штуку.

Картопля подешевшала до 5-8 грн/кг. Що стосується цін на буряки, то оптова ціна на овоч в кінці липня досягає 12-16 грн/кг, що в середньому на 27% дешевше, ніж тиждень тому. Причиною падіння ціни є надлишок пропозиції буряків на ринку, в той час як попит на столовий буряк досить невисокий.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні