--> У Польщі в ДТП загинула 27-річна українка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Польщі в ДТП загинула 27-річна українка

0
У Польщі в ДТП загинула 27-річна українка
У місті Шадек Лодзького воєводства у Польщі трапилася ДТП близько 21 години 25 липня. 24-річний громадянин Грузії їхав легковиком Honda Civic разом з трьома пасажирами: 30-річним чоловіком та двома жінками 24 та 27 років. Всі пасажири – українці, пише Новини Черкаси.

В якийсь момент водій потягнувся за цигарками, які лежали між сидіннями, але через надмірну швидкість втратив контроль над керуванням. В результаті автомобіль вилетів у кювет і перекинувся.

Всіх чотирьох людей доправили до лікарні, але від отриманих травм в медзакладі, не зважаючи на зусилля медиків, померла одна з дівчат - 27-річна пасажирка.

30-річний чоловік залишився у госпіталі, а 24-річну жінку після обстеження відпустили додому. Водія затримали.

Справою займається прокуратура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні