У якому стані Антонівський міст після ударів ЗСУ

0
У якому стані Антонівський міст після ударів ЗСУ
Виконувач обов’язків голови Херсонської ОДА Дмитро Бутрій повідомив, що Антонівський міст не зруйнований внаслідок ударів ЗСУ, проте пересування по ньому стало неможливим, пиовідомляють Факти.

«Цим ЗСУ зруйнували логістичні та транспортні шляхи окупантів. Після нашої перемоги ми обов’язково відновимо транспортне сполучення мостом. Що точно не підлягає відновленню – фантазії окупантів та місцевих колаборантів про «російський Херсон», – наголосив Бутрій.

Він додав, що звільнення Херсонщини від російської агресії триває, а також подякував нашим воїнам, які докладають надлюдських зусиль, щоб над областю майорів наш прапор.

«Біжіть, окупанти, ЗСУ йдуть! Починайте тікати вже зараз, бо скоро такої нагоди не буде», – наголосив у голові ОДА Херсонської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні