У Луганську маніяк у військовій формі масово ґвалтує та вбиває українок

0
У Луганську маніяк у військовій формі масово ґвалтує та вбиває українок
З початком повномасштабного вторгнення території ОРДЛО стали перевалочною базою тисяч орків. Багато хто з них – кримінальники-рецидивісти та маніяки, які в умовах відсутності елементарного порядку та постійної зміни дисклокації можуть творити що хочуть, пише телеграм-канал УНІАН.

Повідомлення про перебування тіл зґвалтованих та вбитих дівчат у місцевих телеграм-каналах з'являються регулярно. Випадок із дівчинкою в окупованому Мелітополі – не єдиний.

Найпоказовіший – у Луганську.

Так, за повідомленням місцевих жителів, у Луганську останнім часом став орудувати маніяк, який вбиває жінок через удушення.

Днями було знайдено тіло ще однієї дівчини у районі кв. Якіра. Цих жертв уже кілька.

Місцеві кажуть, що цей виродок у військовій формі, високий і худий. Ніби одна з жертв жива. Її відбили перехожі.

У «правоохоронних органах» у цій справі мовчать.

Один з телеграм-каналів виклав запис аудіо з криками дівчини (у вкладенні), яка стала останньою жертвою маніяка у формі камуфляжу. Повідомляється, що аудіозапис надіслали до ботів місцеві жителі.

Також від місцевих «поліцейських» стало відомо, що міністр «МВС ЛНР» дав команду не старатися в пошуку і всі чекають ротації, щоб цей вбивця поїхав.

«Пасічник у курсі і теж покриває маніяка вбивцю. Тому що у разі викриття може бути грандіозний скандал. І це ми чули вже не від однієї людини, а від різних джерел», - повідомляє тг-канал.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні