48-річна жінка впала з дерева і пролежала у лісі 4 дні

0
-5
48-річна жінка впала з дерева і пролежала у лісі 4 дні
На Київщині 48-річна жінка пішла до лісу та чотири дні не поверталася додому. Як виявилось, вона отримала травму і увесь цей час пролежала в лісосмузі, пише Vgorode.

Це сталося у Переяславській територіальній громаді. Як повідомляє сайт Переяслав.City, 22 липня до поліції звернувся житель села Гребля і повідомив, що його мати пішла з дому 20 липня, після чого зв'язок із нею зник.

Поліцейські прийняли заяву та за фактом зникнення жінки відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство із позначкою «зникла безвісти».

24 липня жінку вдалося знайти живою в одній із лісосмуг громади. Вона розповіла, що в лісі вона побачила вовка і, тікаючи від нього, залізла на дерево. Пізніше жінка впала з нього, отримала травми.

Вона не мала змоги повідомити про своє місце перебування, тож пролежала у лісі чотири дні. Медики госпіталізували потерпілу до неврологічного відділення Переяславської лікарні. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій поперекового відділу хребта, множинні садна та загальне виснаження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні