Відома українська співачка виступила за 7 км від кордону з росією

0
Відома українська співачка виступила за 7 км від кордону з росією
Українська співачка Джамала виступила в Іматрах - маленькому фінському містечку, що розташоване за 7 кілометрів від держави-терориста рф, пише Апостроф.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, в чому особливість та унікальність фінського міста. Іматра переживала окупацію 8 разів, тому добре знає, що вже п’ять місяців поспіль відчувають українці.

«Іматра. Маленьке фінське містечко. 8 разів переживало окупацію, знаходячись у 7 км від російського кордону. Тому місцеві розуміють наш біль дуже добре. Наприклад, волонтер, що віз нас з аеропорту, вже 8 разів доставляв гуманітарку до Луцька. Й навіть зробив собі тату з гербом України. Для уяви компактності міста – всі фіни, яких ми зустрічали, знали про концерт. І це створило таку домашню атмосферу. По-справжньому затишно й максимально тепло. І так красиво навкруги!», – поділилася враженнями виконавиця.

Іматра розташована на річці Вуоксі, що в північній частині Карельського перешийка, біля кордону з росією, за 210 км від Санкт-Петербургу. Найближче російське місто - Світогорськ (7 км). До Гельсінкі - 230 км. Населення міста - 29.3 тисяч мешканців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні