Цивільні пілоти з росії вбивають українців: відомі їхні імена

0
Цивільні пілоти з росії вбивають українців: відомі їхні імена
ГУР оприлюднила цілий список воєнних злочинців, які дислокуються в аеродромі Мігалово. У ньому понад 200 імен, пише ГУР МО України.

Розвідка встановила, що екіпажі літаків Ан-124-100 та Іл-76 МД неодноразово здійснювали перевезення особового складу, а також озброєння та військової техніки для участі у війні проти народу України.

Ці льотчики чудово розуміють, чим вони займаються і не надто цим задоволені.

«У соціальних мережах та приватних розмовах, льотчики висловлюють невдоволення своєю участю у забезпеченні бойових дій, жаліються на неможливість для себе та членів родин виїхати за кордон та обговорюють притягнення їх до відповідальності та покарання за військові злочини після неминучої воєнної поразки росії», – розповіли в ГУР.

Відомі імена сотень воєнних злочинців

Перший крок вже зроблено. Воєнна розвідка роздобула та встановила повний список цивільних льотчиків, причетних до воєнних злочинів Росії проти України.

У підтвердження цьому ГУР оприлюднила список воєнних злочинців – працівників підприємства «Государственная авиакомпания «224 лётный отряд», які дислокуються в аеродромі Мігалово. У цьому списку понад 200 імен.

Напередодні у розвідці встановили, що до кінця місяця росія має намір сформувати 16 нових батальйонів, а також ще один корпус у Нижньогородській області. Станом на 23 липня країні-агресорці вже вдалось назбирати 8 БТГр, а у короткотермінових планах – ще стільки ж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні