Росіяни обстріляли Харків з «Ураганів»

0
Росіяни обстріляли Харків з «Ураганів»
В Харкові російські окупанти другий день поспіль обстрілюють густонаселені райони міста. Вранці 21 липня росіяни нанесли удар по зупинці громадського транспорту.

Російські окупанти знову обстріляли густонаселений район Харкова. Внаслідок чого є поранені та загиблі місцеві мешканці. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав голова Офісу президента Андрій Єрмак.

“Черговий терор мирних жителів. росія стріляє виключно по вулицях житлових районів. Це країна-терорист. росія має бути в списку держав-спонсорів тероризму. А нова західна зброя допоможе ЗСУ потужно відповісти російській боягузливій армії за всі злочини проти українців”, – наголосив Андрій Єрмак.

Зі свого боку міський голова Ігор Терехов додав, що військові злочинці РФ другий день поспіль у один і той же час гатять по зупинкам громадського транспорту.

“Другий день поспіль і приблизно в той самий час окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як результат – вже один загиблий та 17 поранених, з яких один вкрай важкий”, – підкреслив міський голова.

За останніми даними, постраждала внаслідок обстрілу вже 21 людина.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні