--> 4 тисячі будинків відключать від газу на Рівненщині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

4 тисячі будинків відключать від газу на Рівненщині

0
4 тисячі будинків відключать від газу на Рівненщині
З 25 по 29 липня 2022 року працівники Здолбунівського відділення АТ «Рівнегаз» будуть проводити технічне обслуговування газових мереж та виконувати планові ремонтні роботи на них для забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання. Пише Рівненські новини.

У зв’язку з цим буде тимчасово припинено газопостачання до домоволодінь споживачів природного газу у м. Корець, с. Ст. Корець, с. Н.Корець, с. Жадківка та с. Гвіздів. Загалом тимчасові незручності відчують 3805 жителів Корецького району.

Відновлення газопостачання буде проводитись 27, 28 та 29 липня 2022 року після завершення робіт та стовідсоткового доступу до газового обладнання в житлових будинках.

i>Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні