Хто винен у звірствах війни в Україні

0
Хто винен у звірствах війни в Україні
Голова Сейму Польщі Ельджбета Вітек заявила, що у звірствах війни в Україні винен не лише володимир путін, а й усі росіяни. На її думку, про війну не можна забувати та до неї не можна звикати, пишуть Новини Live.

За словами Вітек, в Україні відбувається злочин геноциду. При цьому вона нагадала, що польський парламент затвердив п'ять резолюцій щодо агресії росії в Україні.

«В одній з них чітко сказано, що те, що відбувається, є прямо воєнним злочином, злочином геноциду, і ми вимагаємо призначення міжнародної комісії для розслідування цих злочинів, суду над ними та покарання винних», — зазначила вона.

Голова Сейму Польщі додала, що про війну в Україні не можна забувати, і до неї не можна звикати, бо путін не зупиниться на Україні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні