Стало відомо, який ультиматум путін висунув Україні

2
Стало відомо, який ультиматум путін висунув Україні
Путін не має наміру завершувати «спецоперацію» і продовжить ракетні удари по Україні, про що розповів генерал Микола Маломуж, пише телеграм-канал УНІАН.

За словами генерала, Москва висунула Києву ультиматум і чекає на переговори на своїх умовах.

«Путін хоче заявити про статус-кво: про повністю контрольовані Донецьку та Луганську області, про Південний коридор, який він добиватиме і далі і ставитиме умови щодо мирних переговорів, але з урахуванням їх умов. А ультиматум путіна такий: або в найближчі півтори - два тижні ми розпочинаємо масштабний наступ на Донецьк, посилюємо тиск на Харків та на південь, або переговори на наших умовах», - заявив Маломуж і додав, що рашисти продовжать стратегічну наступальну операцію в кількох напрямках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ху-ху він не хо-хо!?!ехай іде за своїм крейсером собака дика!
Відповісти
Ага, Київ за три дні він теж грозився взяти! Отож нехай він він отой ультиматум запихне собі у "вихлопну трубу" та й іде слідом за "руССкім карабльом"!!! Розкукурікався наче півень Гамбургський.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні