На місто рф, з якого бомбили Маріуполь, напала гігантська хмара комах. ФОТО

0
На місто рф, з якого бомбили Маріуполь, напала гігантська хмара комах. ФОТО
На росії У Приморсько-Ахтарському районі Краснодарського краю – навала сарани, а у місцевій адміністрації кажуть, що через сприятливі умови кількість комах буде збільшуватися, пише Конкурент.

Кадрами, на яких видно безмежні хмари комах, публікують жителі Краснодарського краю, а також пропагандистські ЗМІ рашистів.

Тим часом місцева влада говорить, що не можуть знищити сарану, тому що поряд розташована водоохоронна зона, де дезінсекція неможлива.

Влада пояснює, що через пересихання рік площа ділянок, де сарана почувається комфортно, збільшується, і тепер личинки відкладають там, де це раніше було неможливо.

Шкідників у районі так багато, що в повітрі утворюються цілі хмари з комах, розповідають очевидці.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в соціальних мережах написав, що сарана атакувала місто в Приморсько-Ахтарському районі, з аеродрому якого щодня злітають літаки, що бомблять Донецьку область.

«Саме звідси були літаки, що скинули бомби на наш драмтеатр та пологовий будинок. Так от, прямо зараз це кляте місто під атакою бойової української сарани. Просто навала, з якою нічого не можуть вдіяти. Сама природа мститься за Маріуполь», – стверджує Андрющенко.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні