--> Росіяни вночі знову обстріляли Харків та область | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Росіяни вночі знову обстріляли Харків та область

0
Росіяни вночі знову обстріляли Харків та область
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що минулої ночі російські війська обстріляли з ракет Харківщину і обласний центр.

Пише Радіо Свобода.

«Близько 03:00 у Чугуївському районі сталась пожежа внаслідок ворожих обстрілів на території приватного домоволодіння. Горів житловий будинок на площі 200 кв.м. Пожежу було ліквідовано підрозділами ДСНС о 04:55. Жертв та постраждалих немає. Також цієї ночі Харків зазнав ракетного обстрілу. Дві ракети влучили поблизу будівлі навчального закладу у Холодногірському районі міста. В результаті вибуху пошкоджений фасад будівлі, вибиті вікна, зруйновані трамвайні колії навпроти навчального корпусу. Ще одна ракета влучила на подвір'ї неподалік школи у Індустріальному районі, внаслідок чого частково постраждала будівля навчального закладу. Пожеж у цих випадках не було. Підрозділи ДСНС залучались для перевірки. Жертв та постраждали немає», – розповіли у ДСНС.

Минулої доби поліцейські зафіксували понад 60 фактів руйнування різних об’єктів унаслідок обстрілів Харкова та області російськими військами, повідомило обласне управління поліції.

Російська влада та провладні російські ЗМІ стверджують, що російська армія в Україні не атакує цивільні об’єкти та інфраструктуру. Натомість, щодня Росія здійснює обстріли українських міст і сіл, внаслідок яких гинуть і тяжко травмуються цивільні і діти. Російські атаки знищують критично важливу для життєдіяльності населених пунктів інфраструктуру, а також лікарні, навчальні заклади, дитячі садки і житлові будинки. Це все, за міжнародним правом, є воєнними злочинами.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні