--> Білоруські ЗМІ поширюють інформацію про загрозу нападу ЗСУ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Білоруські ЗМІ поширюють інформацію про загрозу нападу ЗСУ

3
Білоруські ЗМІ поширюють інформацію про загрозу нападу ЗСУ
Впродовж останнього часу у російських та білоруських засобах масової інформації поширюються повідомлення щодо нібито підготовки Збройних Сил України до завдання ударів по об’єктах на території республіки білорусь, пише телеграм-канал Житель.

Серед таких об’єктів, як одна з пріоритетних цілей, згадується станція зі складу системи попередження про ракетний напад «Волга 1».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І що?!! Вони по нас ракетами можуть шмаляти, а як ми щось плануємо у відповідь то це вже "казна-що".У нас війна і білоруси теж втягнуті у цю війну, так що вони мають теж отримати по зубах. І це буде справедливо! І нічого їм Україну звинувачувати, якщо самі винні!
Відповісти
Ну що,готуймося кобзонити підкацапників!!!
Відповісти
По російських базах а не сховищах з картоплею
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні