Українцям після війни значно підвищать пенсію

2
Українцям після війни значно підвищать пенсію
В Україні, незважаючи на активні бойові дії в окремих сферах, продовжують регулярно виплачуватись пенсії. Значна їх частина, до речі, збільшилася вже з 1 липня, що дуже показово для країни у стані війни. Проте все ж таки частині українців доведеться чекати індексації своїх виплат до кінця війни, пише Телеграф.

Деякі категорії громадян України отримали можливість перерахунку пенсій ще з березня цього року. Однак виплати їм зможуть оформити лише після закінчення дії військового стану — з 1 числа місяця, який настане після такого розпорядження.

До переліку людей, які опинилися в такій невизначеній ситуації, входять пенсіонери, яким виплати нараховуються згідно з ЗУ «Про державну службу», «Про наукову та науково-технічну діяльність», «Про статус народного депутата України», а також «Про службу в органах місцевого самоврядування». Таким чином можна виділити три основні категорії людей, які чекають на перерахунок пенсій після війни:

народні депутати;
державні службовці;
науковці.

Очікується, що підвищення виплат буде здійснено на 14%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
По 10 тисяч кожному! Але курс долара буде 100 грн.
Відповісти
народні депутати; державні службовці; це глисти і паразити скротити на 70%
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні