У Луцьку померла професорка університету. ФОТО

0
0
У Луцьку померла професорка університету. ФОТО
У Луцьку, 7 липня, померла докторка технічних наук, професорка та засновниця кафедри товарознавства та експертизи в митній справі Луцького національного технічного університету, заслужений діяч науки і техніки України Людмила Іванівна Байдакова, повідомляють на сторінці Луцького НТУ.

«Життєвий шлях Людмили Іванівни був повністю присвячений науці та рідному університету. У її доробку більше 150 наукових праць. За життя Людмила Іванівна була головою спеціалізованої вченої ради із захисту дисертацій, головним редактором збірника наукових праць «Товарознавчий вісник» та почесним професором Луцького національного технічного університету», - йдеться у повідомленні.

За життя Людмила Байдакова отримала такі професійні нагороди: Почесну грамоту Міністерства Освіти України, Знак «Відмінник освіти України», Знак «Петра Могили», Почесну грамоту Обласної ради, грамоти та подяки Луцького національного технічного університету.



Волинь24 висловлює щирі співчуття родині викладачки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Instagram
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні